Att cykla är bra, att cykla med hjälm är ännu bättre. Men att sen gå runt och släpa på sin fina cykelhjälm är bara jobbigt. Den får inte plats i väskan och händerna vill man ju ha fria. Cyklar du ner till stan, till ett jobbmöte eller kanske till tåget är den enkla lösningen att lämna hjälmen hemma. Det är ju inte så bra. Parkerar man sin cykel vill man ju också parkera sin hjälm.

Hjälmlåset består av en stålwire och en specialformad tygpåse. Tygpåsen är utformad på ett sätt som gör det enkelt att fästa hjälmen över sadeln. Stålwiren är 4 mm tjock med en rostfri stålplatta i en ända och en ögla i andra. Den klarar de flesta "normala" avbitartänger så den som använder hjälmlåset kan känna sig trygg på att parkera sin hjälm på cykeln.

Men Frans är mer än så. I sin enkelhet erbjuder den också "gratis" reklamplats. Överallt där cyklister parkerar sina cyklar; mitt i centrum, vid tågstationen eller busshållplatsen kan ditt företag synas. Profilera ditt företag i ett positivt sammanhang med en produkt som är till nytta och används i ett gott syfte.

Vi hjälper dig med idéer och aktiviteter för att använda Frans på ett optimalt sätt utifrån dina förutsättningar och önskemål.


Smartasaker.se säljer Frans hjälmlås. Du köper den HÄR .

Site by Jon Ljunggren